Χαρά Kεφαλίδου: Αλαλούμ με το πρόγραμμα της πρώτης μέρας στα Δημοτικά – Θα κάνουν μάθημα ή θα φύγουν μετά τον αγιασμό τα παιδιά;

0

Άλλα λέει η εγκύκλιος του υπουργείου κι άλλα η…υπουργός Παιδείας. Σύγχυση έχει δημιουργηθεί με το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στα δημοτικά σχολεία ,τονίζει με δήλωσή της η τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, αποτέλεσμα είναι οι γονείς να μην ξέρουν τι θα κάνουν τη Δευτέρα.

Η δήλωση της κ. Κεφαλίδου:
«09.09.20 Εγκύκλιος (Αρ. Πρωτ.: Φ7/118240/ Δ1) Υπουργείου Παιδείας: «….  κατά την πρώτη ημέρα του διδακτικού έτους και ειδικά για φέτος λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης από τον κορωνοϊό. Οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν από τις σχολικές μονάδες».

09.09.20 Συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Παιδείας για την πρώτη ημέρα στα σχολεία «… πέρα από τον αγιασμό και την παραλαβή των βιβλίων θα υλοποιηθεί κανονικά το διδακτικό ωράριο».
Το απόλυτο αλαλούμ για ακόμη  μια φορά! Οι εκπαιδευτικοί ευτυχώς ξέρουν. Εφαρμόζουν τις Εγκυκλίους. Οι γονείς όμως που ενημερώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τί να προγραμματίσουν;  
Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε αναζητείται σοβαρότητα».

Share.

Comments are closed.