Η δημοτική παράταξη ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ για την αδιαφανή διαδικασία προκήρυξης 366 θέσεων εργασίας στο Δήμο Αθηναίων

0

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, με επικεφαλής τον Παύλο Γερουλάνο, αναφέρεται στην αδιαφανή διαδικασία προκήρυξης 366 θέσεων εργασίας από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτική η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
«Μια δημοτική Αρχή οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες της χωρίς να ευτελίζει τις διαδικασίες. Εμείς αυτό θα κάναμε. Δυστυχώς, η διαδικασία με την οποία ο δήμος Αθηναίων προσλαμβάνει 366 συμβασιούχους για την κάλυψη πραγματικών αναγκών του, που όλες οι παρατάξεις αναγνωρίσαμε, αποτελεί εμπαιγμό των χιλιάδων ανέργων, οι οποίοι αναζητούν καθημερινά μια θέση εργασίας. Διασύρει ακόμα και τους 366 ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν γίνεται να προκηρύσσεται ο διαγωνισμός στις 3 Σεπτεμβρίου και να ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων η 4η Σεπτεμβρίου. Όσο επιτακτική κι αν είναι η ανάγκη για την κάλυψη αυτών των θέσεων, η τήρηση σοβαρών διαδικασιών είναι αδιαπραγμάτευτη.
Αντίθετα με τις προεκλογικές του εξαγγελίες περί διαφάνειας και αλλαγής στη φιλοσοφία διοίκησης, ο Δήμαρχος προχωράει σε διαδικασίες που δεν διασφαλίζουν τα παραπάνω. Για εμάς, δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα, χωρίς σοβαρότητα. Η δική μας παράταξη αναγνωρίζει πως ο ευτελισμός των διαδικασιών διαλύει τελικά την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και ουσιαστικά υπονομεύει τη δημοκρατία
».

Share.

Comments are closed.