Γιάννης Μαγκριώτης: Ο επικίνδυνος Τράμπ, τώρα ανακάλυψε ο, τι οι ΗΠΑ κινδυνεύουν από τον μαρξιστή και εξτρεμιστή της αριστεράς Μπάιντεν

0

Ο Τράμπ για να επιβιώσει πρέπει να ανακαλύπτει συνεχώς εχθρούς, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες στην κοινωνία της χώρας του, στην χώρα του και σε όλο τον κόσμο.
Ο ρατσιστικός και διχαστικός του λόγος είναι συνεχής και κλιμακώνεται όσο πλησιάζουν οι εκλογές, αντί να δηλώνει συμπαράσταση στα θύματα της αστυνομικής βίας, κάνει το αντίθετο, δηλώνει συμπαράσταση στους αστυνομικούς, που για ασήμαντο λόγο εκτελούν τα θύματά τους, το ίδιο κάνει και για στον μη ένστολο πολίτη που αφαιρεί ζωές διαδηλωτών.
Το κριτήριο της επιλογής του είναι το χρώμα, η καταγωγή των ανθρώπων, και η στάση του απέναντι στην δική του πολιτική.
Προσπάθησε να χειραγωγήσει τις δικαστικές και φορολογικές αρχές της χώρας του, και όταν δεν το πετύχαινε, καρατομούσε τους υπουργούς του.
Προσπάθησε και προσπαθεί να χειραγωγήσει τις αστυνομικές αρχές, και τις μυστικές υπηρεσίες, ειδικά το FBI και την CIA, που λειτουργούν με βάση τους συνταγματικούς κανόνες, και την πλήρωσαν πολλοί πρόεδροι στο παρελθόν, με τελευταίο τον Κλίντον και την υπόθεση Λεβίνσκι.
Πρόεδρος τον ΗΠΑ με καθολική αυταρχική συμπεριφορά, δεν διστάζει να καταγγέλλει το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας του και τους κυβερνήτες των Πολιτειών, ανεξάρτητα σε πιο κόμμα ανήκουν, ότι ετοιμάζουν νοθεία στις εκλογές εις βάρος του, και τους καλεί ακόμη και σε διπλοψηφία.
Όλως τυχαίως, τα ίδια λένε και ηλεκτρονικοί προπαγάνδας της Μόσχας, όπως και στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές, γεγονός που κατήγγειλε το Υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ, με τεκμηριωμένες έρευνες.
Το τελευταίο που ανακάλυψε είναι ό,τι, αν εκλεγεί ο Μπάιντεν, που ήταν 8 χρόνια αντιπρόεδρος Ομπάμα, θα καταργήσει τον χριστιανισμό, θα καταργήσει τα σύνορα των ΗΠΑ, και ότι ανάλογο γελοίο του κατέβει.
Χθες ανακάλυψε ό,τι ο Μπάιντεν είναι σοσιαλιστής, μαρξιστής και εκπροσωπεί τους αριστερούς εξτρεμιστές και αναρχικούς.
Μόνη επιλογή του είναι να φοβίσει όσους περισσότερους λευκούς και θρησκευόμενους μπορεί, να διχάσει την κοινωνία, για να συγκρατήσει, ανεξάρτητα αν αυτό οδηγεί σε δολοφονίες κυρίως αφροαμερικανών και καταστροφές περιουσιών, ένα μέρος των ψηφοφόρων που ξεγέλασε στις προηγούμενες με τα ανάλογα συνθήματά του, και να καλύψει τα εγκληματικά του λάθη σε πολλούς τομείς και τελευταία στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Από την τελευταία δημοσκόπηση φαίνεται ότι η καταστροφική του τακτική αποδίδει, θα είναι τραγικό για τις ΗΠΑ, την δημοκρατία και την διεθνή
συνεργασία
, φυσικά και για τα εθνικά μας συμφέροντα να πετύχει τον στόχο του και να επανεκλεγεί στις τρεις Νοεμβρίου.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Πατήστε και δείτε όλα τα 176 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.