Κίνημα Αλλαγής: Πότε λέγατε ψέματα για τον κορονοϊό κυρίες και κύριοι της ΝΔ;

0

«Ο κ. Μητσοτάκης τον Ιούνιο καλούσε από την Σαντορίνη τους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα που είναι μια ασφαλής χώρα. Χθες όμως δήλωνε ότι «περιμέναμε αύξηση των κρουσμάτων». Σήμερα ο κ. Πέτσας δηλώνει ότι τα κρούσματα δεν είναι «εισαγόμενα», οφείλονται στην «χαλάρωση» των πολιτών μας. Πλήρες αλαλούμ!» σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη διαχείριση της κρίσης του ιού από την ελληνική κυβέρνηση.
«Άρα ή έλεγαν ψέματα τον Ιούνιο και εν γνώσει τους καλλιέργησαν τον εφησυχασμό ή λένε ψέματα τώρα και το απροετοίμαστο, πρόχειρο και χωρίς μέτρα «άνοιγμα» του τουρισμού, επέφερε τα αρνητικά αποτελέσματα. Και στις δυο περιπτώσεις όμως,  φέρουν οι ίδιοι, ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση του, την ευθύνη.» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ η οποία συνεχίζοντας αναφέρει:
«Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη.
Αντί να εξαντλούνται σε συζητήσεις για το ποια χώρα έχει τον πιο πολύ κορονοϊό (!!), όπως σήμερα στο briefing του κ. Πέτσα, να πάρουν άμεσα και δραστικά μέτρα:

  • Διεξάγοντας test σε όλους τους υγειονομικούς και τις ευπαθείς ομάδες. Όπως και για όλους τους πολίτες που γυρίζουν από επιβαρυμένους τουριστικούς προορισμούς. Test που να καλύπτουν οικονομικά ο ΕΟΠΥΥ και οι εργοδότες.
  • Χορηγώντας δωρεάν μάσκες για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, στα σχολεία που ανοίγουν. Για το άνοιγμα των σχολείων η Υπουργός Παιδείας έχει την υποχρέωση άμεσα να παρουσιάσει τον συνολικό προγραμματισμό
Share.

Comments are closed.