«Σφάζεται» ο Καρανίκας με τους συντρόφους του μετά την ανάρτηση Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο

0

Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει ο «εμφύλιος» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα για να υπερασπιστεί το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο, στα οποίο έγραφε:
«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της.
Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.
Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!
»


Ο Νίκος Καρανίκας, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την ορθότητα του μηνύματος του αρχηγού του χρησιμοποίησε φράσεις όπως «αντικοινωνικός αθεΐσμός», «αμόρφωτος και κομπλεξικός μηδενισμός», «θα τις/τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ» και αυτυές όπως και το μήνυμα Τσίπρα έχουν προκαλέσει οργή των συντρόφων τους ορισμένοι εκ των οποίων σχολίασαν την ανάρτηση Τσίπρα, αλλά άνοιξαν διάλογο και με τον Νίκο Καρανίκα.
«Η ανάρτηση ήταν αστεία, όχι ο κόσμος που διαμαρτυρήθηκε. Καλά για την αστειότητα αυτής της ανάρτησης δεν το συζητώ» έγραψε μια σύντροφος του κ. Καρανίκα ο οποίος απάντησε οργισμένος με εκφράσεις όπως «θηλαστικό αμόρφωτο» και «σαχλαμάρες».
«Δεν είσαι ο πορτιέρης του κινήματος» ήταν η απάντηση στον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος επανήλθε εκ νέου με βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «αμόρφωτη» και «ανιστόρητη».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner