Μεσολόγγι: Τρία κρούσματα κορονοϊού – Θετικοί γιατρός και ασθενής του νοσοκομείου – Το τρίτο κρούσμα είναι από κοντινό χωριό

0

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται πλέον και οι υγειονομικές αρχές στο Μεσολόγγι καθώς τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν τρία κρούσματα της COVID-19 μετά από τεστ που έγιναν.
Συγκεκριμένα, θετικοί στον νέο κορονοϊό βρέθηκαν ένας 60χρονος κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου και ένας εργαζόμενος του νοσοκομείου Μεσολογγίου, μετά την επιστροφή του από άδεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, πρόκειται για γιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο. Το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ.
Το τρίτο περιστατικό αφορά 40χρονο από το Χρυσοβέργι που προσήλθε μόνος του για έλεγχο και διαπιστώθηκε θετικός στην COVID-19 και μετρά τις οδηγίες βρίσκεται σε «καραντίνα» στο σπίτι του και παράλληλα γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του.
Εντός της ημέρας θα γίνει συνεδρίαση της επιτροπής λοιμώξεων του νοσοκομείου Μεσολογγίου για αποτίμηση της κατάστασης και τον καθορισμό των μέτρων που θα ληφθούν για την θωράκιση του ιδρύματος.

Share.

Comments are closed.