Καλαμάτα: Εντοπίστηκαν 7 κρούσματα Κορονοϊού – Ανάμεσά τους ένα βρέφος

0

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλαμάτα, καθώς εντοπίστηκαν ήδη επτά κρούσματα κορονοϊού. Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα και ακόμα 6 άτομα.
Τα 5 από αυτά είναι ασυμπτωματικά, πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, και βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση. Τα άλλα δύο, αφορούν, ένα βρέφος που νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας και μια 81χρονη γυναίκα που εισήχθη προ 2 ημερών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να κάνει εγχείρηση στο ισχίο και στο πλαίσιο του προεγχειρητικού ελέγχου διαγνώστηκε θετική.
Φυσικά έγινε απολύμανση σε θαλάμους της Ορθοπαιδικής Κλινικής και προσωρινά κάποιοι ασθενείς και συνοδοί έχουν μετακινηθεί σε θαλάμους άλλων κλινικών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι αργά το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων ασθενών που πήγαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, παρουσιάζοντας ύποπτα συμπτώματα.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας έφτασε έγγραφο σήμερα, με το οποίο καλείται να αυξήσει τις «κλίνες» του για εξυπηρέτηση περιστατικών covid-19 σε σχέση με όσα είχαν προβλεφθεί σε αρχικό στάδιο. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί και αναστάτωση πάντως στο ήδη υποστελεχωμένο, Ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr.

Share.

Comments are closed.