Δήμος Βριλησσίων: Mε σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της πόλης

0

Με αφορμή βίντεο που έχει αναρτήσει από το Σάββατο 8/8 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αργύρης Ντινόπουλος, με θέμα «την κατάσταση στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βριλησσίων στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης», από το γραφείο Τύπου του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, πήραμε το παρακάτω δελτίο τύπου μέσω του οποίου δίνονται οι δέουσες απαντήσεις, ενώ ο δήμαρχος ζητά «υπομονή και σοβαρότητα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων
«Σχετικά με το από 8/08/2020 βίντεο που ανάρτησε ο κ. Α. Ντινόπουλος στην ιστοσελίδα του με θέμα την κατάσταση στο αμαξοστάσιο του Δήμου στο χώρο της πρώην Ναυτικής βάσης σας γνωρίζουμε τα εξής:
Όπως αποδεικνύεται και από το ίδιο το βίντεο και τον τρόπο παραγωγής του, ο Δήμος πραγματικά δεν έχει να κρύψει τίποτα.
Τα σχόλια δε περί καμουφλάζ εκτός από ευφάνταστα θυμίζουν «πολεμικές ανταποκρίσεις» του παρελθόντος.
Η αλήθεια όμως είναι ότι απέναντι σε αυτήν την προβληματική χρόνια κατάσταση που κληρονόμησε από τις προηγούμενες διοικήσεις, η Δημοτική αρχή προσπαθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να την επιλύσει, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την ομαλή λειτουργία της πόλης, χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς.
Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η διαδικασία απόσυρσης των παλαιών οχημάτων, τα οποία (ίσως και για αυτό το λόγο) «ανακάλυψε» ξαφνικά ο κ. Α. Ντινόπουλος.
Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον του και την αγωνία του ώστε να απολαμβάνουν την φύση και τη δροσιά οι δημότες και σε αυτό το σημείο του χώρου, γνωρίζει και από την τελευταία συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι αυτό το θέμα συναρτάται άμεσα με την απομάκρυνση του αμαξοστασίου.
Απομάκρυνση, σε μόνιμη βάση, για την οποία εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα η Δημοτική αρχή, χωρίς βέβαια μέχρι σήμερα να έχει υποβληθεί από οιονδήποτε, μη εξαιρουμένου και του κ. Α. Ντινόπουλου, καμία υπεύθυνη και οικονομικά βιώσιμη λύση.
Λίγη υπομονή και σοβαρότητα δεν βλάπτει. Παρότι η έλλειψη δημοτικού αμαξοστασίου – κάτι που συνδέεται και με την περαιτέρω αξιοποίηση του χώρου της πρώην ναυτικής βάσης – είναι ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης που προέρχεται από την πλήρη αδιαφορία επίλυσής του εκ μέρους των προηγούμενων διοικήσεων της δημοτικής παράταξης ‘Νέα Πνοή’ των κ.κ. Α. Ντινόπουλου, Κ. Ιωαννίδη και Ι. Πισιμίση των οποίων οι διοικήσεις τους έφεραν και στήριξαν τη λειτουργία του αμαξοστασίου στον χώρο της Βάσης, η σημερινή Δημοτική αρχή είναι εδώ για να το διαχειριστεί αποτελεσματικά και η παρουσία της είναι η μόνη που εγγυάται την εξεύρεση βιώσιμης λύσης

Για πληρέστερη ενημέρωση δείτε το βίντεο που έχει αναρτήσει ο κ. Ντινόπουλος στον προσωπικό του, λογαριασμό στο facebook

Share.

Comments are closed.