Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (Π.Ε.Κ.): Καλωσορίζουμε τους νεοδιόριστους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

0

Η συνδικαλιστική παράταξη της Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης  (ΟΛΜΕ), Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (Π.Ε.Κ.) με ανακοίνωσή της καλωσορίζει τους νεοδιόριστους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ε.Κ.
«Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!
Ξέρουμε ότι αγωνιστήκατε πολύ για να εκπληρωθεί το όνειρο της ζωής σας, για να αφοσιωθείτε επιτέλους χωρίς εργασιακή αβεβαιότητα και άγχος στην μορφωτική αποστολή σας.
Γνωρίζετε πολύ καλά τη σπουδαιότητα του παιδαγωγικού μας έργου, τον κρίσιμο ρόλο του σχολείου και του επαγγέλματός μας  στη σημερινή εποχή.
Σας καλούμε μαζί με τον καθημερινό, προσωπικό αγώνα σας να δυναμώσετε και το συλλογικό μας αγώνα, το εκπαιδευτικό μας κίνημα για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία, για μια παιδεία που θα προάγει την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, την κοινωνική πρόοδο.
Οι διορισμοί που έγιναν είναι οι πρώτοι στην ιστορία της Ειδικής Αγωγής. Παραμένουν ωστόσο χιλιάδες ακόμη τα κενά τόσο στην ειδική όσο και στη Γενική Εκπαίδευση.
Δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές και αδιόριστοι συνάδελφοι περιμένουν να ανοίξει προοπτική και γι’ αυτούς. Είναι μείζον ζήτημα που αφορά πρωτίστως την ποιότητα της εκπαίδευσης
Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε  αποτελεσματικά γι΄ αυτό και συνολικά για την εκπαίδευση των οραμάτων μας.
Γιατί το Σχολείο είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, είναι η ζωή μας

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner