Γιάννης Μαγκριώτης*: Ο γιαλός είναι στραβός και η χώρα στραβά αρμενίζει.

0

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό, όταν ακούω τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τα ΜΜΕ να λένε ότι, ο Ερντογάν την πάτησε με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί, γιατί θύμωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και τώρα θα λάβουν δραστικά μέτρα κατά της Τουρκίας και υπέρ της Ελλάδας.
Ο Ερντογάν παραβίασε μέσα σε ένα χρόνο το διεθνές δίκαιο σε Συρία, Ιράκ, Κύπρο, Ελλάδα, Λιβύη και οι Ευρωπαίοι αντιδρούν μόνο με λόγια, ο Πούτιν, ο Τράμπ και η Κίνα, σιωπούν επικίνδυνα και εμείς συνεχίζουμε να λέμε ό,τι, ο Ερντογάν είναι απομονωμένος διεθνώς.
Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ό,τι, παλινδρομεί και καθυστερεί να ανοίξει την οικονομία και δεν ενισχύει τις υγειονομικές υποδομές, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο χειρότερα τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας, της οικονομίας και των πολιτών, την κατηγορεί για το αντίθετο, ότι ανοίγει τα σύνορα.
Τι να πω, μπερδεύτηκε η Δεξιά με την Αριστερά, αρκεί να αξιοποιούμε τον φόβο των πολιτών είτε απέναντι στην Τουρκία είτε απέναντι στον κορονοιό.
Όταν όλα πάνε στραβά, σταθερά θα φταίνε οι άλλοι και φυσικά οι ξένοι, δοκιμασμένη συνταγή.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Πατήστε και δείτε όλα τα 158 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.