Επανέρχεται ο Παναγιώτης Βάσιος για τη δημιουργία Γραφείου εξυπηρέτησης φορολογουμένων στο Χαλάνδρι

0

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»,  Παναγιώτης Βάσιος, επανέρχεται για το ζήτημα της δημιουργίας στο Χαλάνδρι, Γραφείου εξυπηρέτησης φορολογουμένων, δεδομένης της μεταφοράς της ΔΟΥ στον Χολαργό.
Μάλιστα αναφέρει ότι «θα στείλουμε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Δ.Σ και στον Δήμαρχο Χαλανδρίου για την σύνταξη εγγράφου – αιτήματος από το γραφείο Δημάρχου Χαλανδρίου , προς το Υπουργείο Οικονομικών και προς κάθε άλλο φορέα εάν απαιτείται,  με θέμα την δημιουργία Γραφείου φορολογουμένων στο Χαλάνδρι, το οποίο έγγραφο θα φέρει και τις υπογραφές των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Χαλανδρίου
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βάσιου
«
Φίλες και Φίλοι,
Όπως γνωρίζετε από το  2018 – 2019 αλλά και με πρόσφατη δημοσίευση ζητάμε την δημιουργία Γραφείου φορολογουμένων στο Χαλάνδρι λόγω της μεταφοράς της ΔΟΥ στον Χολαργό
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι  με την πρότασή μας συμφωνεί και η παράταξη του κ. Μ. Κρανίδη και εξέδωσε  σχετική δημοσίευση.
Οφείλουμε να προλαβαίνουμε τα γεγονότα καταθέτοντας προτάσεις εφικτές και υλοποιήσιμες.
Γι’ αυτό τον λόγο αύριο θα στείλουμε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Δ.Σ και στον Δήμαρχο Χαλανδρίου για την σύνταξη εγγράφου – αιτήματος από το γραφείο Δημάρχου Χαλανδρίου , προς το Υπουργείο Οικονομικών και προς κάθε άλλο φορέα εάν απαιτείται,  με θέμα την δημιουργία Γραφείου φορολογουμένων στο Χαλάνδρι, το οποίο έγγραφο θα φέρει και τις υπογραφές των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Χαλανδρίου.
Παράλληλα θα ζητήσουμε σε επόμενο Δ.Σ  να συζητηθεί το θέμα αυτό.
Πιστεύουμε ότι και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις θα συμφωνήσουν με την πρότασή μας.
Αυτό που πρέπει να μας ενώνει είναι η πρόοδος και η εξυπηρέτηση των πολιτών της πόλης μας.
Μερικές επισημάνσεις:
Όπως γνωρίζουμε πολλές εργασίες που αφορούν τις εφορίες γίνονται πλέον ηλεκτρονικά. Υπάρχουν όμως πράξεις οι οποίες δε γίνονται ηλεκτρονικά και απαιτείται ο πολίτης να παρίσταται ο ίδιος στην εφορία όπως : Κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτου, βεβαίωση για πληρωμή τελών σε περίπτωση μεταβίβασης αυτοκινήτου, Πιστοποιητικά για ακίνητα, Κληρονομιές-Μεταβιβάσεις ακινήτων κ.α.
Παναγιώτης Βάσιος

Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου
Επικεφαλής του συνδυασμού, Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης

Share.

Comments are closed.