«Χαλάνδρι σε Δράση»: Λέμε ΟΧΙ στη μεταστέγαση της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου

0

Η δημοτική παράταξη “Χαλάνδρι σε Δράση“, με ανακοίνωσή της λέει, «ΟΧΙ στη μεταστέγαση της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου, τονίζοντας ότι στα μεγάλα ζητήματα του Χαλανδρίου “είμαστε πάντοτε παρόντες».
Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Δ. Ο. Υ. Χαλανδρίου εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.
Η μεταστέγασή της και η ένταξή της ουσιαστικά στη Δ. Ο. Υ. Χολαργού μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.
Είναι μονόδρομος για εμάς ως “Χαλάνδρι σε Δράση”, να στηρίξουμε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου και φορέων της πόλης μας, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος για συμπαράσταση στις δίκαιες διαμαρτυρίες των εργαζομένων της Δ. Ο. Υ. Χαλανδρίου, ώστε να παραμείνει η Δ. Ο. Υ. Χαλανδρίου στον φυσικό της χώρο το Χαλάνδρι
».

Ακολουθεί το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στη συγχώνευση της εφορίας Χαλανδρίου και τη μεταφορά των υπηρεσιών της στον Χολαργό. Η υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους δημότες και στον επαγγελματικό κόσμο της πόλης.
Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, στις οποίες είναι απαραίτητο να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, ο συνωστισμός εργαζομένων και πολιτών σ’ έναν ακατάλληλο χώρο όπως είναι το κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού θα δημιουργήσει κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Ζητάμε καταρχήν την άμεση αναστολή της συγχώνευσης και καλούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 9.00 π.μ, έξω από τη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Ο Δήμος Χαλανδρίου θα σταθεί έως το τέλος στο πλευρό των εργαζομένων και των επαγγελματιών της πόλης
»

Share.

Comments are closed.