Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στον Πολάκη για τις πιπεριές και τις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου

0

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τις ζαρντινιέρες και τα φυτά που θα στολίσουν τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, αφού για κάποιους το κόστος τους είναι μεγάλο.
Ένας από αυτούς είναι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι:
«”Ανέβηκε στην πιπεριά” ο Κώστας Μπακογιάννης. Δείτε τιμές να ΦΡΙΞΕΤΕ!! Για το “μεγάλο περίπατο της Αθήνας” βεβαίως-βεβαίως….
Τρώνε τα λεφτά ,αυτό έμαθαν πατρογονικώς, αυτό ξέρουν, αυτό ξανακάνουν!!
Η Δούρου τα ‘κανε μηχανήματα σε νοσοκομεία με τιμές 40% κάτω από το παρελθόν ,ο Μπακογιάννης «ψευτοπιπερι;eς» με τιμή 9 φορές απάνω από όσο πραγματικά κοστίζουν !!!!!ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…..»,
κάνοντας επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε την απάντησή του σε όσους κατηγορούν ή ειρωνεύονται όσον αφορά τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος του, με μια μακροσκελή ανάρτηση με αποδέκτη ειδικά τον Παύλο Πολάκη.

«Ο κ. Πολάκης, με τον γνωστό μειλίχιο και ευγενικό τρόπο του, μας επιτίθεται για το κόστος του αστικού εξοπλισμού, του Μεγάλου Περιπάτου, λέγοντας ότι «τρώμε λεφτά»!! Για πολλοστή φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αγνοήσει την πραγματικότητα και να αρνηθεί την αλήθεια. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, και τους συν αυτώ, ότι όταν ένας δήμος προμηθεύεται αστικό εξοπλισμό, δεν το κάνει μόνο για τη θητεία του δημάρχου αλλά για πολλά χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν νοείται να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα επενδύοντας σε προμήθειες τις οποίες πετάμε μετά από λίγο ή πληρώνουμε πολύ περισσότερα για την συντήρησή τους. Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια ότι όταν τελειώσει η πιλοτική περίοδος του Μεγάλου Περιπάτου και γίνουν μόνιμα τα έργα, θα ομορφύνουν τις 129 γειτονιές της Αθήνας. Μικρή λεπτομέρεια ότι όλα έγιναν με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τον κ. Πολάκη τον τυφλώνει η ανάγκη να κάνει αντιπερισπασμό για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από όσα έγιναν στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις. Ο δημόσιος χώρος δεν έχει όμως ούτε χρώμα ούτε ιδεολογια. Και η Αθήνα δεν προσφέρεται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση. Έχει δρόμο μπροστά της και επιτέλους, τον έχει βρει.

ΥΓ δείτε και το βίντεο αν δεν σας πέφτει βαρύ!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Αθήνας.

Share.

Comments are closed.