Δήμος Βριλησσίων: Συνάντηση  για να λυθεί άμεσα η έλλειψη αιθουσών αναφορικά με τη στέγαση της δίχρονης προσχολικής αγωγής

0

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βριλησσίων, κ. Ξένου Μανιατογιάννη και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΤ.ΥΠ., κ. Αθανασίου Γιάνναρη σχετικά με το επείγον θέμα που εκκρεμεί με τις αίθουσες στέγασης της δίχρονης προσχολικής αγωγής.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την καθυστέρηση στο θέμα και τόνισε ότι ως Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην απόκτηση επιπλέον δύο αιθουσών πέρα από τη συγκεκριμένη, που ήδη έχει δρομολογηθεί από την ΚΤ.ΥΠ.
Ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Γιάνναρης διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και ότι ήδη έχει αναλάβει η ανάδοχος εταιρεία όπου αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης των προκατασκευασμένων αιθουσών, σε σημεία που η ανωτέρω υπηρεσία έχει χωροθετήσει.
Οι πλευρές συμφώνησαν να είναι σε στενή συνεργασία τόσο για τις προδιαγραφές και μελλοντικές παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις που θα υλοποιηθούν με κεντρική χρηματοδότηση.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Δ/ντής Έργων των Κτιριακών Υποδομών , κ. Κυριαζόπουλος Θεόδωρος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Βριλησσίων κα Σοφία Χαντζάρα και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων του Δήμου Βριλησσίων, κ. Κώστας Βαφειάδης.

Share.

Comments are closed.