Κίνημα Αλλαγής: Πυρά εναντίον Παπαδημούλη και Τσίπρα

0

Στο Κίνημα Αλλαγής τα έχουν βάλει με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, στον απόηχο όσων έχουν γίνει γνωστά για τα δεκάδες ακίνητα που μισθώνει μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες.
«Η συμπεριφορά και η δράση του είναι απαράδεκτες», λένε στο Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για παραβίαση όλων των αρχών και αξιών της Αριστεράς.
Δεν επιτίθενται μόνο στον κ. Παπαδημούλη, αλλά πιο έντονα επιτίθενται στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που καλύπτει, όπως ισχυρίζονται,  τον ευρωβουλευτή του κόμματός του, αποδεχόμενος τέτοιου είδους συμπεριφορές και κατ’ επέκταση «στελέχη που παραβιάζουν κάθε πολιτική ηθική», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Όσο για τις διαβεβαιώσεις Παπαδημούλη ότι θα διαθέσει τα έσοδα από την εν λόγω δραστηριότητα σε φτωχούς Έλληνες και μετανάστες, σημειώνουν ότι πρόκειται για μία «αδιανόητη και υποκριτική» απάντηση, που σε καμία περίπτωση δεν ελαφρύνει τη θέση του «παρά μόνο απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα που τον έχει τόσο πολύ ανάγκη», όπως ειρωνικά σημειώνουν.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας μίλησε για τεράστιο θέμα ηθικής τάξεως. «Ο Παπαδημούλης μας έκανε κηρύγματα αριστερής ηθικής και έχει εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο businessman στο real estate», είπε μιλώντας στον Alpha 989, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί ότι είναι αμαρτία να είναι κάποιος εύπορος και αριστερός ταυτόχρονα. «Λέω ότι η “λογική της κονόμας” δεν είναι αριστερή», είπε, χαρακτηρίζοντας τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως «μη ηθικά αριστερό». «Με αυτή τη συμπεριφορά του Παπαδημούλη, εκτίθεται και ο Τσίπρας, που δεν τολμάει, δεν έχει το σθένος να τον βάλει στη θέση του, ακόμη και να τον διαγράψει», συνέχισε, κάνοντας λόγο για αλλαγή ιδεολογίας στον ΣΥΡΙΖΑ. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. Άρα έχουν αλλάξει την ιδεολογία τους και την ηθική τους», είπε, καλώντας την Κουμουνδούρου να το παραδεχθεί δημόσια.

Share.

Comments are closed.