Γιάννης Μαγκριώτης*: Ο Μητσοτάκης από το Ισραήλ ανακοίνωσε ανασχηματισμό, αυτό είναι καινοτόμο ή έμπνευση προφήτη;

0

Δεν ξέρω αν η περιοχή που γέννησε πολλούς προφήτες τον επηρέασε ή οι συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση στο Ισραήλ θα φέρουν καινοτομίες στην οικονομία της χώρας, ξέρω ότι έκαψε επικοινωνιακά το πολυδιαφημισμένο ταξίδι.
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ανασχηματισμό, ονομάζοντάς τον διόρθωση, διαψεύδοντας την πρωινή διάψευση του εκπροσώπου του, του κ. Πέτσα, ο οποίος διέψευσε την προχθεσινή εξαγγελία του υπουργού Επικρατείας Γεραπετρίτη.
Μάλλον ο ρόλος του κ. Πέτσα ως κυβερνητικού εκπροσώπου έχει τελειώσει.
Μπορεί οι κακεντρεχείς να το βρουν άκομψο, άλλοι να αναρωτηθούν, γιατί τέτοια βιασύνη, του ξέφυγε λόγω υπερβολικής χαράς ή ήθελε κάτι να προλάβει;
Νομίζω, ότι ο πρωθυπουργός θα απογοητεύσει την πλειοψηφία της κοινής γνώμης που στις δημοσκοπήσεις δίνει υψηλά ποσοστά αποδοχής για την κυβέρνηση.
Πόσο καλύτερη μπορεί να κάνει μια τόσο πολύ πετυχημένη κυβέρνηση, που είδε προβλήματα, που δεν τα βλέπει η κοινή γνώμη;
Μήπως ο φόβος του κορονοϊού έκρυβε τις αδυναμίες της κυβέρνησης και φοβάται ότι χαλάρωση θα αποκαλύψει τρύπες;
Όμως, οι πληροφορίες που έδωσε το ιδιαίτερα φιλικό προς την κυβέρνηση τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ, με βάζουν σε νέες σκέψεις: “Σφαγή τεχνοκρατών υφυπουργών“, είπαν.
Αν αυτό επαληθευτεί, τότε τι θα λένε όλοι αυτοί που υμνούν την πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη, ως πετυχημένη, γιατί έχει πολλούς τεχνοκράτες;
Τι φοβάται ο Μητσοτάκης από την κοινοβουλευτική του ομάδα και σπεύδει να βάλει πολλούς βουλευτές στην κυβέρνηση;
«Περίεργο το Καλοκαίρι» έγραφα προχθές, αυτό δεν το είχα σκεφτεί.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Πατήστε και δείτε όλα τα 154 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.