Οι αυτοδιοικητικοί του Χαλανδρίου στέλνουν μήνυμα στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

0

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Σε Δράση», Γιώργος Κουράσης έστειλε προς τους υποψηφίους το εξής μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών:
«Αγαπητοί μαθητές, 
την ερχόμενη Δευτέρα αντιμετωπίζετε μια σημαντική πρόκληση για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
Ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση που μάλιστα θα διεξαχθούν σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον προσωπικό σας αγώνα που κορυφώνεται μεθαύριο, ψυχραιμία και πίστη στις δυνατότητές σας. Παράλληλα, οφείλω να σας θυμίσω ότι η ζωή περιλαμβάνει πολλές προκλήσεις και ο αγώνας για τα όνειρά σας δε σταματά σε έναν διαγωνισμό.
Καλή επιτυχία

Μήνυμα προς τους υποψηφίους του Χαλανδρίου στέλνει και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης», Παναγιώτης Βάσιος:
«Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές,  πανελλήνιες εξετάσεις.
Ευχόμαστε να δικαιωθούν οι κόποι τους και η προσπάθεια που κατέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια.
Ας μην ξεχνάνε ότι αυτή είναι μια από τις πολλές μάχες που έχουν να δώσουν στη ζωή τους.  Μία ευκαιρία για την οποία αξίζει να προσπαθήσουν!
Ευχόμαστε επίσης στους γονείς καλή δύναμη ώστε να στηρίξουν τα παιδιά τους στη σημαντική αυτή στιγμή στη ζωή τους.
Στους εκπαιδευτικούς εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνουν για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών αλλά και των εξετάσεων.»

Ανάλογο μήνυμα  προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών έστειλε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023», Μάνος Κρανίδης:
«Πανελλαδικές εξετάσεις καλή προσπάθεια και καλή επιτυχία
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε προσωπική επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν αύριο τις πανελλήνιες εξετάσεις, τόσο στα παιδιά του Χαλανδρίου αλλά και όλης της Ελλάδας. Ευχή μας να ευοδωθούν οι κόποι σας!!! Είναι μια σημαντική στιγμή αλλά και η αρχή ενός σπουδαίου ταξιδιού, η μεγάλη προσπάθεια μετράει και το αποτέλεσμα θα έρθει. Η πολιτεία  οφείλει να εξασφαλίσει μια άρτια διαδικασία και σωστές συνθήκες και κατάλληλες  υποδομές για την διεξαγωγή τους. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα

Share.

Comments are closed.