Προσήχθη γυναίκα για την επίθεση με βιτριόλι – Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ.

0

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα, προχώρησε η Αστυνομία.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για την δράστιδα.
Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας.
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι προσαχθείσα πρόκειται για μία 35χρονη, που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της 24χρονης και κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι μέχρι τώρα δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της.
Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.
Όπως, έλεγαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, κάτι που δημιουργεί ελπίδες πως βρίσκονται κοντά στην λύση της υπόθεσης.
Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, όπως όλα δείχνουν, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.
Πληροφορίες του ΣΚΑΪ πάντως αναφέρουν ότι αναμένεται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για να καταθέσει ως ύποπτη.

Share.

Comments are closed.