Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αγόρασε παραθεριστικές κατοικίες αξίας 1,5 εκατ. ευρώ στο συγκρότημα  COSTA NAVARINO, στην Πύλο Μεσσηνίας

0

Μπορεί ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας Νίκολα Μιλουτίνοφ να άφησε τον Ολυμπιακό για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν είναι στις προθέσεις του να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Και τούτο γιατί τα 5 προηγούμενα χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τον έδεσαν με τη χώρα μας καθώς αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στο ΣΕΦ. Η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό τελείωσε καθώς την επόμενη σεζόν θα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά δεν «κόβει» τους δεσμούς του με την Ελλάδα, αντιθέτως  τους αναπτύσσει.
Ο Σέρβος σέντερ που έχει δηλώσει και έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πόσο αγαπά την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αγόρασε δύο παραθεριστικές κατοικίες στο συγκρότημα του Costa Navarino, αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, στην Πύλο.
Μάλιστα, από τη στιγμή που η επένδυσή υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ, δικαιούται τη χρυσή βίζα και όπως μαθαίνουμε, πολύ σύντομα θα αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα.

Share.

Comments are closed.