O Guardian αναρωτιέται για την Drive In εμφάνιση της Νατάσσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα: Έτσι θα είναι πλέον οι συναυλίες;

0

Η συναυλία Drive In στη Γλυφάδα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε θέμα στον Guardian με τις φωτογραφίες από την εκδήλωση να κάνουν τον γύρο του κόσμου
Αναμενόμενο ήταν, δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη Drive In συναυλία που δόθηκε στη χώρα μας και αυτό οφείλεται στις νέες συνθήκες που προέκυψαν από τον κορονοϊό.
Στην αναφορά του ο Guardian, στην στήλη με τα καθημερινά νέα για τον κορονοϊό, με αφορμή αυτή τη συναυλία αναρωτιέται: Αυτό είναι το μέλλον των συναυλιών;
Υπενθυμίζουμε ότι η συναυλία δόθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ από το Δήμο Γλυφάδας, και για κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία. Έτσι, κάθε θεατής είχε την απαιτούμενη απόσταση από τον διπλανό του καθώς βρισκόταν μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Επίσης υπενθυμίζουμε στους νεότερους ότι τα Drive In, δηλαδή το να πηγαίνεις με το αυτοκίνητό σου να παρακολουθείς μία ταινία σε ανοιχτό χώρο, ήταν απίστευτα δημοφιλές τις δεκαετίες του 1930, 1940, 1950, 1960 στις Η.Π.Α. αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου.
Φαίνεται όμως πως η νέα πραγματικότητα είναι να αναβιώσουμε την παλιά αυτή συνήθεια για να πηγαίνουμε σε συναυλίες και αυτό το καλοκαίρι.
Να σημειωθεί πως ανάλογες drive in συναυλίες ετοιμάζονται και στον Δήμο Χαϊδαρίου αλλά και της Αθήνας.

Δείτε την αναφορά του Guardian με τις φωτογραφίες από την εκδήλωση, πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.