Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη παρέδωσε μέσα αυτοπροστασίας για του παιδικούς σταθμούς του Αμαρουσίου

0

Κοντά στα παιδιά του 1ου Δημοτικού παιδικού σταθμού Αμαρουσίου βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. 
Η κ. Κεφαλογιάννη, παρέδωσε μέσα αυτοπροστασίας για το προσωπικό και τα παιδιά του Σταθμού, σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των δημοτικών παιδικών σταθμών Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της επανέναρξης της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κεφαλογιάννη, παρέδωσε  επίσης 700 μάσκες, 20 hand cleansing gel 500 ml και 100 ατομικές συσκευασίες των 80 ml στον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου Πέτρο Κόνιαρη, ενισχύοντας τα μέτρα αυτοπροστασίας στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου.

Για την πρωτοβουλία, η κ. Κεφαλογιάννη, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή μου επίσκεψη στον πρότυπο παιδικό σταθμό στη γειτονιά του Σωρού Αμαρουσίου, που φέρει τη σφραγίδα της Διοίκησης του Γιώργου Πατούλη στον Δήμο, εκτός από συμβολικό έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα. Επιστρέφοντας στις αίθουσες, θέλουμε παιδαγωγοί και παιδιά να είναι υγιείς και να κάνουν καθημερινή τους συνήθεια τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Συνεχίζουμε με συνέπεια να δίνουμε το στίγμα της κοινωνικής διάστασης της πολιτικής της Διοίκησης Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, να είμαστε στο πλευρό των Δήμων και των πολιτών».

Share.

Comments are closed.