Εξώδικο- διάψευση του Βαρδή Βαρδινογιάννη για την δήθεν συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα

0

Διαψεύδει πλήρως με εξώδικη δήλωσή, που απέστειλε στον Δ. Μπεκιάρη εκδότη και διευθυντή των ιστοσελίδων lapolitica.gr και periodista.gr, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, το δημοσίευμα που αναφερόταν σε για δήθεν συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

To eξώδικο του Βαρδή Βαρδινογιάννη (κλικ για να μεγαλώσει η εικόνα)

Ο κ. Βαρδινογιάννης με το εξώδικό του καλεί τον κ. Μπεκιάρη να αποσύρει το άρθρο, το οποίο μιλούσε για μια ανύπαρκτη συνάντηση σε περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη παρασκηνιακές επαφές και διεργασίες για πιθανή συνεννόηση του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής
Τότε μάλιστα υποστηριζόταν ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είχε ταχθεί υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Στο εξώδικό του ο επιχειρηματίας αναφέρει ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι παντελώς αναληθές.
Να σημειωθεί ότι οι ιστοσελίδες απέσυραν το δημοσίευμα με την εξής αναφορά: «Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τους ισχυρισμούς του κυρίου Βαρδινογιάννη. Δεν έχουμε δηλαδή λόγο να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ουδέποτε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Σε κάθε περίπτωση και επαναλαμβάνοντας ότι δεν αμφισβητούμε τους ισχυρισμούς του Βαρδή Βαρδινογιάννη, αφαιρούμε το επίμαχο δημοσίευμα από τις σελίδες του Lapolitica.gr, ενώ θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο από την συντάκτρια του ρεπορτάζ».

 

Share.

Comments are closed.