Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες για το κοινό

0

Σταδιακά υλοποιείται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την άρση των μέτρων, λόγω του κορονοϊού, και σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες, ενώ, όπως έχουμε ξαναπεί, στις 25 Μαΐου θα επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση σε όλα τα νησιά σε Αργοσαρωνικό, Αιγαίο και Ιόνιο.
Η κυβέρνηση έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων να της δώσει έως σήμερα το μεσημέρι ένα πλήρες σχέδιο για το πώς θα μπορέσουν να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες ενόψει του καύσωνα που έρχεται το Σαββατοκύριακο ώστε οι πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες.
Αναμένεται, λοιπόν, άμεσα να ενημερωθούν οι δήμαρχοι των περιοχών όπου υπάρχουν οργανωμένες παραλίες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουν ως διαχειριστές των παραλιών προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια τους λουόμενους.
Το σκεπτικό της κυβέρνησης για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών είναι ότι θα πρέπει οι πολίτες να διασπαρούν και στις οργανωμένες παραλίες και να μη συνωστίζονται στις ελεύθερες, όπως παρατηρήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner