Καμαρώστε ήθος και ύφος της «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ! Να τον χαίρεστε κ. Τσίπρα τον υποψήφιό σας κ. Γρηγόρη!!!

0

Χυδαία επίθεση, που δεν αρμόζει σε εκπρόσωπο αριστερού κόμματος, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης προς την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, αλλά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Δεν γλίτωσε από τη χυδαιότητά του ούτε Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η κινητή της και πρωτοποριακή θα λέγαμε, χθεσινή συναυλία της. (Οι αναρτήσεις του κ. Γρηγόρη έχουν μορφή φωτογραφίας, γιατί ήδη ο κ. γρηγόρης τις έχει κατεβάσει από το facebook και τις βρήκαμε στο διαδίκτυο. Κλικ σε κάθε φωτογραφία για να μεγαλώσει) 

Από τις βωμολοχίες του, δεν «γλίτωσε» ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Ηλία Γρηγόρη να χρησιμοποιεί όλως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:

Από τις απαράδεκτες αναρτήσεις του δεν έλειψαν αναφορές προς τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει την απόφαση του «κατ’ οίκον περιορισμού μάλιστα ως «μπουζούριασμα», παρά το γεγονός ότι αυτό έχει συμβεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης για να προληφθούν θάνατοι ανθρώπων από τον κορονοϊό.

Και όπως είναι φυσικό στο τέλος δεν λείπει και ανάρτησή του εναντίον των δημοσιογράφων στους οποίους επιτίθεται, με αδιανόητες εκφράσεις και απειλές. Τούτο βέβαια δεν μας εκπλήττει γιατί όλοι αυτοί οι «λεγόμενοι αριατεροί» ακολουθούν στην ουσία την ίδια σταλινική – φασιστική λογική: «Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας! Εξοντώστε τον!». Ουδέ[ποτε άντεξαν τον αντίλογο!

Ιδού το profil του κ. Γρηγόρη στο facebook σήμερα! Τα σχόλια δικά σας!

Share.

Comments are closed.