Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Βριλησσίων: Αιμοδοσία την Κυριακή του Θωμά 26 Απριλίου 2020 υπό την αιγίδα του ΕΚΕΑ & του Δήμου Βριλησσίων

0

Αγαπητά μας μέλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Σας αναμένουμε όσοι δεν προλάβατε να δώσετε ή δεν μπορούσατε την περασμένη φορά, στην προγραμματισμένη αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στον χώρο εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, οδός Ταϋγέτου και Ροδόπης στα Βριλήσσια. Ας κινητοποιήσουμε και όσους δεν μπόρεσαν ή δεν το θεώρησαν σημαντικό την προηγούμενη φορά, ας βγούμε έξω από το σπίτι μας, με την βεβαίωση κυκλοφορίας σημειώνοντας το Β4, μόνο για να δώσουμε αίμα..
Ώρα έναρξης 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος αιμοδότης που θα προσέλθει.
Θα πραγματοποιείται από τους εθελοντές ιατρούς των δημοτικών ιατρείων μας, θερμομέτρηση ηλεκτρονική και μέτρηση μέσω οξύμετρου σε όλους όσοι προσέρχονται.
Είναι σημαντική η προσφορά όλων μας, επειδή οι ανάγκες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά μεγάλες και υπάρχει έλλειψη λόγω των μεταγγίσεων στους ασθενείς με κορονοϊό.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσήλθαν την προηγούμενη αιμοδοσία στις 28/3, ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δυναμική της προσφοράς και στείλαμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπόρευσης.
Ίσως το χρειαστούμε και οι ίδιοι κάποια στιγμή ή κάποιος δικός μας.. Μην το αφήνουμε στην τύχη ή στην καλή διάθεση των άλλων…

Share.

Comments are closed.