Κορονοϊός: Αρνητικά και τα 177 τεστ στο Κρανίδι

0

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Κρανίδι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν από κατοίκους, μετά τα 150 κρούσματα κορονοϊού σε δομή φιλοξενίας μεταναστών, είναι αρνητικά.
Σε τεστ υπεβλήθησαν μεταξύ άλλων εργαζόμενοι σε τράπεζες, χωράφια και καταστήματα της περιοχής που πιθανότατα είχαν έρθει σε επαφή με κάποιο από τα άτομα που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης είχε γίνει γνωστό ότι αρνητικά ήταν τα πρώτα 62 από τα 177 δείγματα που ελήφθησαν συνολικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ολόκληρος ο δήμος Ερμιονίδας έχει τεθεί σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150 θετικών κρουσμάτων στη στεγανοποιημένη πλέον δομή μεταναστών.
Χθες δύο παιδιά με υψηλό πυρετό βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό μετά από τεστ στο κέντρο Υγείας στο Κρανίδι Τα παιδιά μεταφέρθηκαν, τελικά, στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά τους έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους, μετά από αίτημα του πατέρα τους.
Την ίδια μέρα το πρωί, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σύσκεψη στην περιοχή, δηλώνοντας ότι «σε λίγο καιρό θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», ενώ υπογράμμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο.

Share.

Comments are closed.