O Μπιλ Γκέιτς υμνεί την Ελλάδα για την πλατφόρμα «Greece from home»

0

Ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα και το Greece From Home, την ψηφιακή πρωτοβουλία του ΕΟΤ στην επόμενη μέρα του κορονοϊού. Η συγκςκριμ΄λενη πλατφόρμα είναι ένας τρόπος στήριξης του τουρισμού, του κλάδου που σίγουρα θα πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον.
«Επειδή είναι πιθανόν αυτή η κατάσταση να ήρθε για να μείνει, όσο ταχύτερα προσαρμόζεστε σε αυτό το δεδομένο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της επιχείρησής σας να επιβιώσει και ενδεχομένως να ευδοκιμήσει» είπε Ο ιδρυτής της Μicrosoft και αναφέρθηκε στην πλατφόρμα του ΕΟΤ που έχει ως στόχο να διατηρηθεί ζωντανή η εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα αλλά και να δοθεί η δυνατότητα απόκτησης δεξιοτήτων στους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού όσο «Μένουμε Σπίτι».
«Ας δούμε τον τομέα του τουρισμού. Ο τουριστικός κλάδος είναι σίγουρα ένας τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από το “Ελλάδα από το σπίτι” (#Greecefromhome), μια λαμπρή πρωτοβουλία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Google. Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται στις αρχές του μάρκετινγκ περιεχομένου: στη χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσης με δυνητικούς πελάτες. Μέσω βίντεο στο YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφα φυσικά τοπία, να κάνουν περιηγήσεις ή να επισκεφθούν εστιατόρια – όλα ψηφιακά», είπε ο Γκέιτς.

Share.

Comments are closed.