Εκπαιδευτική τηλεόραση: Συνεχίζονται τα γυρίσματα των βιντεομαθημάτων

0

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και την ΕΡΤ, προχώρησε στην παραγωγή και προβολή τηλεοπτικών μαθημάτων που προβάλλονται μέσω της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ2 με τον τίτλο «Μαθαίνουμε στο σπίτι», ως μία σύγχρονη, οπτικοακουστική εκπαιδευτική πρόταση και απευθύνεται πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού.
Η μέχρι τώρα πορεία αυτού του έργου αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχημένη. Τούτο γίνεται φανερό από την σταθερά υψηλή τηλεθέαση που έχει η εκπαιδευτική τηλεόραση, όλο αυτό το διάστημα.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το μεσοσταθμικό ποσοστό τηλεθέασης στις των προγραμμάτων της εκπαιδευτικής τηλεόρασης της ΕΡΤ2 ήταν πάνω από 35%, με περισσότερους από 85.000 τηλεθεατές.
Ως γνωστόν τα γυρίσματα των λεγομένων βιντεομαθημάτων γίνονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, υπό την ευθύνη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).
Ενημερωτικά να σας πούμε ότι τα γυρίσματά τους των βιντεομαθημάτων εξακολουθούν και μέσα στις διακοπές του Πάσχα, με εξαίρεση το διάστημα από (Μεγάλη Πέμπτη έως και Τρίτη της Διακαινησίμου). Μάλιστα τώρα έχει προστεθεί και διερμηνεία στη νοηματική.

Δείτε νέο φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από τα γυρίσματα

Share.

Comments are closed.