Δημήτρης Κουρέτας: 5000 τα κρούσματα σε 15 ημέρες- Θα πεθαίνουν οι γνωστοί μας αβοήθητοι σπίτι τους αν δεν παρθούν σκληρά μέτρα

0

Με πολύ σκληρή ανάρτησή ο καθηγητής Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών (World Academy Of Sciences) Δημήτρης Κουρέτας ζητά την θέσπιση ακόμη πιο αυστηρών μέτρων και μάλιστα άμεσα.
Μάλιστα υποστηρίζει ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε μεγάλη αύξηση κρουσμάτων που πλέον μετριέται σε μερικές χιλιάδες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του καθηγητή Κουρέτα στις 14 Μαρτίου 2020
«Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι αυτών που έγραψα για την αύξηση των κρουσμάτων . Προχθές είχαμε 130 σήμερα 230. Αν το σενάριο αυτό είναι σωστό και είναι το ήπιο , τότε το άλλο Σάββατο θα έχουμε περίπου 1000. Σχεδόν την 25η Μαρτίου στην καλύτερη περίπτωση 4-5000. Δεν συνεχίζω αν και θα έπρεπε . Η Ελλάδα έχει 600 κλίνες ΜΕΘ . Σχεδόν τελευταία στην Ευρώπη με πρώτη τη Γερμανία με 30.000.
Το γεγονός ότι σήμερα οι άνθρωποι στην Αθήνα πήγαν μαζικά στις παραλίες , φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι θα συμβεί . Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει η εκκλησία της Ελλάδος να βγάλει ανακοίνωση .
Βλέπετε την Ιταλία που έχει σήμερα 20.000 κρούσματα . Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος στον δρόμο γελάει .
Όταν οι γνωστοί μας θα πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπίτι γιατί αυτό θα συμβεί περίπου τη μεγάλη εβδομάδα ( έχουμε σχεδόν 250 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιο σε όλη τη χώρα ), τότε θα είναι αργά .
Ίσως χρειάζεται άμεσα σκληρά μέτρα γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο .
Εν τω μεταξύ όπως είστε σπίτι διαβάστε το δεκαήμερο του Βοκάκιου. Περιγράφει ωραία πράγματα
»

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κουρέτας: ο Έλληνας καθηγητής που ψήφισαν έξι Νομπέλ!
Διαβάστε ποιος είναι ο κ. Κουρέτας, όπως τον παρουσιάζει ο Παύλος Ηλ. Αγιαννίδης, σε άρθρο του στις 29 Ιανουαρίου 2019, στην ιστοσελίδα Protagon.gr με τίτλο «
Δημήτρης Κουρέτας: ο Έλληνας που ψήφισαν έξι Νομπέλ

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner