Ραγδαίες εξελίξεις με το 9ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Πάτρα

0

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει (εδώ) ήδη εντοπίστηκε το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες dete.gr, htempo24.news,  και patrasevents.gr είναι ένας 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, που προέρχεται από την περιοχή της Αμαλιάδας.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου προσέρχονται για να εξεταστούν η σύζυγος του 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από την Ηλεία καθώς και ένας ιερέας από την Αμαλιάδα. Παράλληλα θα εξεταστούν όλα τα μέλη του γκρουπ με τα οποία συνταξίδεψε ο συνταξιούχος στο Ισραήλ και το Σινά της Αιγύπτου.
Ο 66χρονος αποτελεί έναν άνθρωπο γνωστό ευρύτερα στην τοπική κοινωνία της Ηλείας. Στο νοσοκομείο του Ρίου έχει σημάνει υγειονομικός συναγερμός, καθώς ο 66χρονος νοσηλεύεται εκεί από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και η αρχική διάγνωση ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού. Βάσει αυτής εισήχθη σε παθολογική κλινική, καθώς η λοίμωξη δεν είχε συσχετισθεί με το ταξιδιωτικό του ιστορικό, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο ασθενής είχε αναφέρει το ταξίδι του σε χώρες με κρούσματα.
Στα δύο εικοσιτετράωρα της νοσηλείας του στην Παθολογική έχει έρθει σε επαφή με άγνωστο αριθμό ατόμων (ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συνοδοί)

Share.

Comments are closed.