Κίνημα Αλλαγής: Ανακοίνωση αναβολής της συνδιάσκεψης λόγω κορωναϊού

0

Την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τη συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε το ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι η αναβολή είναι επιβεβλημένη μετά τις σχετικές ανακοινώσεις και οδηγίες σε διεθνές και εθνικό επίπεδο σχετικά με τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, αναβάλλονται οι περιφερειακές προ-συνδιασκέψεις που θα πραγματοποιούνταν στο διάστημα 3-11 Μαρτίου, καθώς και η συνδιάσκεψη που είχε προγραμματισθεί για 14-15 Μαρτίου. Ο χρόνος που θα πραγματοποιηθούν οι αναβληθείσες εκδηλώσεις θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κινήματος Αλαγής
«Οι τελευταίες εξελίξεις σχετιζόμενες με την εκτίμηση κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού και τις σχετικές ανακοινώσεις και οδηγίες σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, επιβάλλουν την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την ιδεολογική και πολιτική συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής.
Επομένως τόσο οι περιφερειακές προ-συνδιασκέψεις που θα πραγματοποιούνταν στο διάστημα 3-11 Μαρτίου όσο και η συνδιάσκεψη που είχε προγραμματισθεί για 14-15 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν σε χρόνο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση μας, στο προσεχές διάστημα.
Ευχαριστούμε τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα που δούλεψαν συστηματικά όλο αυτό το διάστημα αλλά και δεκάδες προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης, της διανόησης, των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που είχαν ανταποκριθεί στην πρόσκληση συμμετοχής και συμβολής τους στον ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο της συνδιάσκεψής μας.
Η αναβολή που το αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης του Κινήματος μας για την προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει, δίνει σε όλους μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τη δουλειά μας για την πραγματοποίηση μιας Συνδιάσκεψης που θα αποτελέσει σταθμό στην διαμόρφωση της ισχυρής, αυτόνομης σύγχρονης, ιδεολογικής και πολιτικής μας ταυτότητας

Share.

Comments are closed.