Δήμος Βριλησσίων: Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων & Καθαράς Δευτέρας στο πάρκο της Αττικής Οδού

0

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων & Καθαράς Δευτέρας στο πάρκο της Αττικής Οδού. Συνδιοργάνωση Δήμος Βριλησσίων με Δήμο Χαλανδρίου.

 • Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 Ώρα έναρξης 11:00.
  Ο Δήμος Βριλησσίων και ο Δήμος Χαλανδρίου θα διοργανώσουν για πρώτη φορά παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στο Πάρκο της Αττικής Οδού, την τελευταία Κυριακή των Αποκριών 1η Μαρτίου 2020 με τη συμμετοχή συλλόγων, σχολείων και απλών πολιτών των δύο δήμων.
  Την παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων θα ακολουθήσουν έθιμα και δρώμενα των Αποκριών, σειρά δράσεων για μικρούς και μεγάλους (παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, γλυκές εκπλήξεις) με αποκορύφωμα το αποκριάτικο ξεφάντωμα με το συγκρότημα “VANILA SWING”.
  Θα χορέψει η ομάδα LATIN και ευρωπαϊκών χορών του ΠΑΟΔΗΒ.
  Στην παρέλαση θα συμμετάσχει η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Βριλησσίων συνοδευόμενη από την ομάδα Μαζορετών.
  Οι δύο όμοροι Δήμοι στοχεύουν στη δημιουργία μιας μοναδικής γιορτής φαντασίας και κεφιού, που μπορεί να αποτελέσει θεσμό.
 • Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 – Ώρα έναρξης 11:00.
  Οι Δήμοι Χαλανδρίου και Βριλησσίων θα διοργανώσουν στον ίδιο χώρο και τα παραδοσιακά Κούλουμα, με το πέταγμα του χαρταετού,

  νηστίσιμα εδέσματα, κρασί, δημοτικούς χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους και των δύο δήμων και τραγούδι από την Νάνσυ Κονιτοπούλου και το συγκρότημά της.
  Από τα Βριλήσσια θα χορέψουν η χορευτική ομάδα Βριλησσίων “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΥΡΑ” & η Ένωση Ποντίων Βριλησσίων «ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ»

Πατήστε για να μεγαλώσει η εικόνα

Share.

Comments are closed.