Νίκος Φασφαλής: Ανακοίνωση για τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

0

Με ανακοίνωσή του ο Αιρετός του ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΚΥΣΠΕ).

Αναλυτικά ανακοίνωση του Νίκου Φασφαλή
«Θέλω να σας ενημερώσω ότι ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και αφού εξέτασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατέληξε στα παρακάτω:

  • Εισηγήθηκε θετικά για την αποδέσμευση 138 εκπαιδευτικών που πληρούν τις προϋποθέσεις, από τις 145 αιτήσεις που υποβλήθηκαν και ήταν από αναβολή, 3 εκπαιδευτικών από νέες αιτήσεις και 1 για λόγους υγείας για μετάταξη σε φορείς του Δημοσίου μέσω του Ε.Σ.Κ.
  • Προχώρησε, επίσης, στην εξέταση των προϋποθέσεων όλων των αιτήσεων Μετάθεσης στην Ειδική Αγωγή.

Η επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των μεταθέσεων στην Ειδική Αγωγή ορίστηκε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.
Θέλω, επίσης να σας ενημερώσω ότι στον διπλανό πίνακα οργανικής σύνθεσης εκπαιδευτικού προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (πατήστε επάνω στον πίνακα για μεγένθυση) ανά περιοχή μετάθεσης και ανά ειδικότητα φαίνονται τα κενά όπως αυτά προέκυψαν μετά τις μεταθέσεις του σχολικού έτους 2018-2919.
Θα ακολουθήσουν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την εξέταση των αιτήσεων Μετάθεσης στην Γενική Αγωγή και με βάση το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθούν εντός του Μαρτίου.
Για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσω

 

Share.

Comments are closed.