Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή στην Καβάλα – Τι καταγγέλλει ο πατέρας – Ποιες οι ενέργειες της διοίκησης

0

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή, αυτή τη φορά στην Καβάλα. Τον ξυλοδαρμό του μαθητή από δύο συμμαθητές του καταγγέλλει μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.
Αναφέρεται επωνύμως στην επίθεση που δέχθηκε ο γιος του από δύο μαθητές μεγαλύτερης τάξης το πρωί της Τρίτης.
Περιγράφει λεπτομερώς το περιστατικό που καταγγέλλει, και προς ενίσχυση του παρουσιάζει τα αποτελέσματα των εξετάσεων από γιατρούς του νοσοκομείου.

Δείτε την αρχική ανάρτηση του πατέρα

Αλλά και τη επόμενη ανάρτηση του πατέρα

Ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να αποδοθούν ευθύνες, ενώ η αναπληρώτρια διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας κ. Αθανασία Γαϊτανίδου τόνισε πως κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που έγινε ο ξυλοδαρμός υπήρχαν στην αυλή τέσσερις εκπαιδευτικοί.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της αναπληρώτριαw διευθύντριαw πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας κ. Αθανασία Γαϊτανίδου

Πάντως ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας ενώ επί αυτού επιλήφθηκε και η εισαγγελέας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Καβάλας. Ο κ. Αντωνιάδης ισχυρίστηκε ότι το χθεσινό περιστατικό δεν ήταν το πρώτο, περιγράφοντας κι άλλα παρόμοια. Επιπλέον, αντέδρασε, λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες στον ίδιο και στο παιδί του.
Για το γεγονός ότι κατήγγειλε το χθεσινό περιστατικό μέσω του Facebook, υποστήριξε ότι άλλος τρόπος δεν υπήρχε, αφού προηγούμενες καταγγελίες του δεν είχαν τύχη.

Share.

Comments are closed.