Δυναμική παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στο «Future of Retail»

0

Το παρόν έδωσε ο Τομέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής, στο 1ο Συνέδριο «Future of Retail», το οποίο ξεκίνησε τις εργασίες του την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο Grand Hyatt Athens. Τη διοργάνωσή του έχει αναλάβει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.
Κυριακή Γολγάκη και ο Ηλίας Σώζος, εκπροσώπησαν ως μέλη της Γραμματείας, τον Τομέα του Κινήματος Αλλαγής κατά την έναρξη του συνεδρίου, την οποία κήρυξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κ. Γολγάκη και ο κος Σώζος συνομίλησαν τόσο με στελέχη επιχειρήσεων όσο και με τους διοργανωτές, ανταλλάσσοντας απόψεις, κυρίως, αναφορικά με τα στοιχεία της «Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2019», που μοιράστηκε στους συνέδρους, τα οποία δείχνουν ότι η αύξηση του ΑΕΠ της χώρας από το 2018 στο 2019, συνοδεύεται από αύξηση του τζίρου σε λιγότερες επιχειρήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.  
Στην έναρξη του συνεδρίου παρευρέθηκαν και άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ των οποίων ο κος Νίκος Ιωσήφ, μέλος του Τομέα Επικοινωνίας. Θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι το πέρας των εργασιών του συνεδρίου αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα δώσει το παρόν τόσο ο Επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Απόστολος Πόντας όσο και άλλα μέλη της γραμματείας και της ολομέλειας του Τομέα.

Share.

Comments are closed.