ΚΙΝΑΛ: Δεν αλληθωρίσαμε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές… Έτσι βάζει τέλος στη συζήτηση για συνεννοήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ

0

Το Κίνημα Αλλαγής θεωρεί ότι πίσω από τα δημοσιεύματα που θέλουν ένα βήμα πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η ΝΔ. Μάλιστα επιχειρεί να βάλει οριστικά τέλος στη συζήτηση αυτή, πριν αυτή ξεφύγει.
Σε μία άτυπη ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής χθες, περιγράφεται ως «εντυπωσιακό» το πώς ένα παραπολιτικό μονόστηλο ανασύρθηκε ως μέσο αναχαίτισης της «αποτελεσματικής, υπεύθυνης και αυστηρής αντιπολίτευσης που πραγματοποιεί το Κίνημα Αλλαγής». Οι συντάκτες του μάλιστα, υποστηρίζουν πως η αποκάλυψη του καφέ σε δημόσιο χώρο «δύο παλιών φίλων», όπως περιγράφονται οι πολιτικοί μέντορες της Φώφης Γεννηματά, Κώστας Γείτοντας και του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης, χωρίς να κατονομάζονται, ανασύρθηκε προφανώς από τη ΝΔ ως απάντηση στην καταγγελία της Χαριλάου Τρικούπη για αναλγησία της κυβέρνησης στο θέμα της πρώτης κατοικίας. Και ας πραγματοποιούνται δεκάδες τέτοιες συναντήσεις καθημερινά πέριξ της Βουλής, όπως λένε.
«Επιβεβαιωνόμαστε ότι η ΝΔ κρύβει την αδυναμία της να ασκήσει πολιτική πίσω από τη δύναμή της να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να αλλάξει την άβολη κάθε φορά ατζέντα.
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει την “αποκάλυψη” αυτή ως το καρβέλι σε πεινασμένα του όνειρα
», σημειώνουν στην Χαριλάου Τρικούπη και περιγράφουν το Κίνημα Αλλαγής ως ένα συνεπές και πιστό στις προοδευτικές προτάσεις κόμμα, που «δεν αλληθώρισε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές».
Αντ’ αυτού, μιλούν για αδυναμία των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων να αντιπαρατεθούν στις πολιτικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, και όλα αυτά παρά τα «ύπουλα μέσα» που κατά τους ίδιους, επιστρατεύουν για να τους πλήξουν.

Share.

Comments are closed.