Ο Αντώνης Σαμαράς για όσα είπε ο Αγγελής: Είναι συμμορία – Πρέπει να καθαρίσει μέχρι τέλους

0

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα, όπου βρίσκεται για την εορτή της Υπαπαντής, εξέφρασε την άποψη του για όσα υποστηρίζει ο Ιωάννης Αγγελής για την υπόθεση Novartis.
Απαντώντας στην Καλαμάτα σε ερώτηση δημοσιογράφου τοπικού μέσου ενημέρωσης, για τις «συγκλονιστικές αποκαλύψεις του κ. Αγγελή» δήλωσε: «Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».
Υπενθυμίζεται ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής στην συμπληρωματική κατάθεσή του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές – όποτε και αν λάμβαναν χώρα και στοχοποίησε εκ νέου ως ενορχηστρωτή τον «Ρασπούτιν» κάτι που όπως φέρεται να είπε προκύπτει και από τις συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Παύλος Χρηστίδης: Αδίστακτοι και κυνικοί έστησαν διώξεις για να κερδοσκοπήσουν πολιτικά
Δήλωση έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης για όλα αυτά που υποστηρίζει ο Ιωάννης Αγγελής για την υπόθεση Novartis.
«Οι αποκαλύψεις της προανακριτικής τα λένε όλα.
Αδίστακτοι και κυνικοί έστησαν διώξεις για να κερδοσκοπήσουν πολιτικά.
Όλα όμως θα αποκαλυφθούν

Share.

Comments are closed.