Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Τρύφων Αλεξιάδης

0

Εξιτήριο πήρε από την Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α Γεννηματάς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, όπου χειρουργήθηκε για όγκο στον εγκέφαλο.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης, με ανάρτησή του στο facebook, ανακοίνωσε το εξιτήριο και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών. Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον διοικητή και την αναπληρώτρια διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης» αναφέρει ο Τρ. Αλεξιάδης και προσθέτει: «Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο. Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας».
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, είχε λιποθυμήσει με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Την προηγούμενη εβδομάδα με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο τον οποίο και χειρούργησαν.

Δείτε την ανάρτης του Τρύφωνα Αλεξιάδη στο facebook

Share.

Comments are closed.