Οι υπάλληλοι του υπ. Παιδείας έκοψαν τη βασιλόπιτα παρουσία και βράβευσαν τους συνταξιούχους τους

0

οι υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας, έκοψαν χθες το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου μας Jacqueline de Romilly, τη βασιλόπιτα, παρουσία της Ν. Κεραμέως
Παράλληλα με την κοπή ο Σύλλογος βράβευσε τους υπαλλήλους μέλη του που συνταξιοδοτήθηκαν, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρώην πρόεδρος Κώστας Κοτζαμπασάκης, καθώς και τα παιδιά μελών του Συλλόγου τα οποία εισήχθησαν στα ΑΕΙ.
Στο σημείο αυτό να αναφέρομε ότι ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Παιδείας έχει καθιερώσει να μην αγοράζει την βασιλόπιτα αλλά να την παραγγέλνει από τους σπουδαστές του ΙΕΚ Γλυφάδας , καλύπτοντας το κόστος των υλικών .
Στο χαιρετισμό της η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι για πρώτη φορά παραβρίσκεται  στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων κι ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για τη συνεργασία το πρώτο αυτό εξάμηνο. Ένα εξάμηνο, όπως είπε,  αλλαγών, προσαρμογής, σκληρής δουλειάς αλλά και, θέλω να πιστεύω, δημιουργικότητας και αφορμών για νέες ιδέες, σχέδια, δράσεις.
“Εκτιμώ ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και τη διαθεσιμότητά σας, χωρίς εσάς καμία πολιτική μας δεν είναι υλοποιήσιμη” υπογράμμισε η Νίκη Κεραμέως 
Επιπλέον η υπουργός Παιδείας ευχαρίστησε ιδιαίτερα   τους συνταξιούχους υπαλλήλους που βραβεύτηκαν σήμερα και σημείωσε:

  • Αποτελείτε παράδειγμα προσφοράς και υπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος για όλους μας.
  • Σας ευχαριστούμε και σας τιμούμε για την προσφορά σας, ευχόμενοι να εξακολουθήσετε να καθοδηγείτε όλους εμάς τους νεότερους με τη γνώση, την εμπειρία και την αφοσίωση τους.
Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner