Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά και την κεντροδεξιά του τάση!!!

0

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν μέχρι τώρα, στα μέσα Φεβρουαρίου, σε δημόσια εκδήλωση, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας κεντροδεξιάς τάσης του ΣΥΡΙΖΑ!
Οι γνωρίζοντες λένε ότι η πρώτη δημόσια εκδήλωση της νέας τάσης θα γίνει μέσα στο Φεβρουαρίου στη Λάρισα και σε αυτήν θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού των ΑΝΕΛ, Γιάννης Μοίρας, ο πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Χρ. Σπίρτζη, Σταύρος Καραγκούνης αλλά και στελέχη που συμμετείχαν παλιότερα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Στελέχη της νέας τάσης δεν κρύβουν ότι ο ιδεολογικός και πολιτικός προσανατολισμός της κίνησης αποτυπώνεται στο τρίπτυχο «Προοδευτικό Δημοκρατικό Κέντρο». Το επίσημο όνομα, όμως, θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση στη Λάρισα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη της νέας τάσης βρίσκονται σε επαφή και με την πρώην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά η οποία, όμως, δεν συμμετέχει στη νέα τάση.

Share.

Comments are closed.