Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Δήμο Βριλησσίων [Φωτό]

0

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου έγινε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Βριλησσίων.
Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, κα Λουκία Κεφαλογιάννη, μετέφερε το μήνυμα του Περιφερειάρχη, κ. Πατούλη και ευχήθηκε στον Δήμαρχο, Ξένο Μανιατογιάννη και στο Δημοτικό Συμβούλιο να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα της επίλυσης των προβλημάτων της πόλης και δήλωσε τη βούληση της Περιφέρειας Αττικής να είναι μαζί  στις προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους, τόνισε: «Το μήνυμα είναι σαφές, έχουμε σχέδιο για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης. Επιδιώκουμε τις συνεργασίες και τον διάλογο σε όλα τα επίπεδα και ήδη έχουμε επιτύχει αποτελέσματα σε σημαντικά θέματα με ομοφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο».
Ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρθηκε ενδεικτικά στα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο και έκλεισε λέγοντας ότι: «Προχωρούμε με άξονα τις ανάγκες του πολίτη, με τη γραμμή και την ώρα του Δημότη, ώστε οι λύσεις να βρίσκονται άμεσα. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε και υποστηρίζετε τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής. Όλα τα ζητήματα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Καταδικάζουμε ωστόσο οποιαδήποτε μορφή φανατισμού και ακρότητας».
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Βριλησσίων, κα Αθανασοπούλου Γωγώ, κ. Γιάννης Πισιμίσης και κ. Αργύρης Ντινόπουλος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Αγησίλαος, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωση, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Β. Τομέα Αττικής κα Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου και  ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 κα Α. Αδαμοπούλου,  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,ο πρώην Δήμαρχος Ν. Πεντέλης, κ. Κώστας Κοσοβίτσας, ο Διοικητής Ασφαλείας του Α.Τ. Βριλησσίων, κ. Παππάς, το Δ.Σ της Παλαιστινιακής Παροικίας, οι πρόεδροι των (4) Νομικών Προσώπων του Δήμου, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, αθλητικών – πολιτιστικών φορέων, καθώς επίσης τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό των Νομικών Προσώπων του ΟΚΠΑΔΒ και ΠΑΟΔΒ και ο Πρόεδρος Εργαζομένων του δήμου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.