Κατηγορηματική διάψευση Λαλιώτη σε δημοσιεύματα για πρόταση από τον Τσίπρα

0

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης διέψευσε, με επιστολή του που έστειλε στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Αντώνη Δελλατόλα, την είδηση που δημοσίευσε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ», που έκανε λόγο για κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα προς τον Κ. Λαλιώτη.
Στο δισέλιδο της εφημερίδας με τον τίτλο «ΤΡΥΠΩΝΩ» γράφτηκε η σχετική «είδηση» με τίτλο «Οι φήμες λένε ότι…» αναφέροντας τα εξής: «Στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη έχει κάνει πρόταση ο Αλέξης Τσίπρας να παραβρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμβολική κίνηση, που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης».

Ο ΚώσταςΛαλιώτης στην επιστολή του  αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διάψευση μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη γιατί η ”είδηση” της εφημερίδας σας δεν έχει καμμία σχέση με την αλήθεια, γιατί οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και γιατί η ταύτιση μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου, είναι σαφής και δεδομένη».
Μάλιστα, καταλήγει σκωπτικά απευθυνόμενος στην εφημερίδα: «Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ : …. Ψυχραιμία παιδιά…., ….. προσοχή στις «ποντικο-παγίδες»…. ….. και κυρίως μη «μασάτε» τα «φημισμένα τυράκια»…… Φιλικά Κώστας Λαλιώτης
Υ/Γ. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την απάντησή μου, στο όνομα της αλήθειας και της δεοντολογίας, θα την αναρτήσετε σήμερα στην Ιστοσελίδα σας και θα τη δημοσιεύσετε στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας».

Δείτε την επιστολή του Κώστα Λαλιώτη

Share.

Comments are closed.