Ολυμπιακός προς ΕΠΟ: Έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο

0

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται για μία ακόμα φορά στην ΕΠΟ, αφήνοντας αιχμές και για τον ΠΑΟΚ και για την συνάντηση με FIFA και UEFA.
Σειρά αιτημάτων προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απηύθυναν οι «ερυθρόλευκοι» μιλώντας για σκανδαλώδη αντικατάσταση τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης με… φόντο τις καταγγελίες για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Παράλληλα, σχολιάζουν την απόφαση της ΕΠΟ να μην αντικαταστήσει τον πρόεδρο της επιτροπής Εφέσεων, παρά την εργασία του γιού του στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Επιπλέον επιτίθενται και στην ΚΕΔ αναφορικά με τους ορισμούς για την εμβόλιμη 20η αγωνιστική, ενώ τονίζουν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και η UEFA τους καλούν σε φιλολογική συζήτηση χωρίς ατζέντα που δίνει την ευκαιρία στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας «να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ).
Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε.
Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.
Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.
Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους
».

Share.

Comments are closed.