Αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ γιατί η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται για ραντεβού οπαδών στην Εθνική οδό
Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στο Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (8/1, 17:15), για λόγους ασφαλείας.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κατόπιν εισήγησεως της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για λόγους ασφαλείας. Η Αστυνομία φοβάται πιθανή συνάντηση των οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται την ίδια μέρα στις 15:00 στην Καλαμάτα.
Στην επιστολή στης Αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, αναφέρεται ότι σε γνώση της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ικανός αριθμός οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που θα μεταβούν την ίδια ημέρα σε Τρίπολη και Καλαμάτα αντίστοιχα, σχεδιάζουν να συμπλακούν στην Εθνική οδό ή σε άλλο μέρος, όπως είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο στα διόδια Τραγάνας της Εθνικής Οδού.
Μια πολύ σημαντική εκδήλωση οργανώνεται την Παρασκευή 28 Μαρτίου, ώρα 18.30, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ…
Το Γραφείο Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος της Chevron…
Στην εποχή μας ο χαρακτηρισμός «ανθρωπιστική παιδεία» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, καθώς πλέον η παιδεία…
Ο Μορφωτικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος Γυναικών Επαρχίας Μεσολογγίου «Η Θυσία» και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του…
To συνδικάτο μέσων ενημέρωσης ανέφερε ότι οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν αρκετούς δημοσιογράφους, μεταξύ των οποίων…
Tο βράδυ της 25ης Μαρτίου, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι, που βρίσκεται επί…