Κατάληψη στο Κουκάκι: Αυτά έδειξε ο εργαστηριακός έλεγχος

0

Από τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σχετικά με την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι προέκυψε η ταυτοποίηση τεσσάρων σεσημασμένων ατόμων.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για έναν 37χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είναι διαχειριστής των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι, της οδού Ματρόζου, της Παναιτωλίου και της Αρβάλη. Στην κατάληψη της οδού Ματρόζου βρέθηκαν τα αποτυπώματα 25χρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί για επίθεση σε ομάδα της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ομόνοιας, το 2018.
Οι αρχές ταυτοποίησαν και μια 17χρονη, που συνελήφθη στην κατάληψη της Παναιτωλίου, αλλά και ενός 40χρονου σεσημασμένου για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει αποτυπώματα των δύο αδελφών του 26χρονου ασκούμενου δικηγόρου και του μικρότερου αδελφού του φοιτητή της Πάτρας.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένουν τα αποτελέσματα του εργαστηρίου DNA της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, καθώς υπάρχει ένα άτομο που πετούσε αντικείμενα κατά των αστυνομικών στη διάρκεια της επιχείρησης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αν και το άτομο αυτό να φορούσε γάντια, οι αρχές δεν αποκλείουν να εντοπίσουν DNA που μπορεί και να αντιστοιχεί ή να ταυτοποιείται με τουλάχιστον ενός εκ των δύο αδελφών.

Share.

Comments are closed.