Οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν άμεσα αποχή!

0

Οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν άμεσα την αποχή τους κάτι το οποίο θα γνωστοποιήσουν και στην ΕΠΟ.
Το είχαν κάνει γνωστό πριν από μερικές μέρες. Οτι θα απέχουν από την 18η αγωνιστική της Super League. Ομως μετά τα όσα έγιναν και χθες και την επίθεση στο σπίτι του Ευαγγέλου που ήταν στο VAR στο Βόλος-Ολυμπιακός οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν να… ενεργοποιήσουν την αποχή τους άμεσα. Δηλαδή από την 17η αγωνιστική.
Πιο συγκεκριμένα η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών μέσω της ψηφοφορίας που έκαναν σήμερα αποφάσισε πως δεν θέλει να σφυρίξει στους επόμενους αγώνες της Super League! Αποφάσισαν να ξεκινήσουν άμεσα την αποχή τους, από την επόμενη κιόλας αγωνιστικής και θα ενημερώσουν  γι’ αυτήν τους την κίνηση την ΕΠΟ μέχρι αύριο.

Επίθεση στο σπίτι του Eυαγγέλου από αγνώστους
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν στο VAR του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής, ο οποίος ήταν στο VAR στο συγκεκριμένο ματς, βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι που πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει, στην περιοχή του Ζωγράφου. Οι άγνωστοι πλησίασαν το πλαϊνό τζάμι της πολυκατοικίας και πέταξαν στο εσωτερικό μία κροτίδα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί οι δράστες είχαν φύγει.

Share.

Comments are closed.