ΕΑΣΥΑ: Κλατάρισε λάστιχο σε κλούβα των ΜΑΤ – Κινδύνευσε διμοιρία

0

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας (ΕΑΣΥΑ) με ανάρτησή της στο facebook καταγγέλλει ελλείψεις σε βασικά υπηρεσιακά είδη, σε νευραλγικές υπηρεσίες που βρίσκονται στην Αθήνα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή ή την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων τους.
Χαρακτηριστικά καταγγέλλει ότι έσκασε ένα λάστιχο σε κλούβα, ενώ το όχημα βρισκόταν σε κίνηση, τονίζοντας ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ψυχραιμία και την ικανότητα του οδηγού.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε διμοιρία της ΥΑΤ που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και κινούνταν εκτός Αττικής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας με τίτλο «Ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα…»
«Δυστυχώς για πολλοστή φορά είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τις ελλείψεις βασικών υπηρεσιακών ειδών, σε νευραλγικές Υπηρεσίες που ανήκουν γεωγραφικά στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, οι οποίες μάλιστα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή ή την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας. Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που πέρασε, σε διμοιρία της Υ.Α.Τ. η οποία βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και κατευθυνόταν εκτός Αττικής, συνέβη το απίστευτο. Έσκασε εν κινήσει (!!!) το ένα από τα λάστιχα του υπηρεσιακού λεωφορείου και μόνο από την ικανότητα, την ψυχραιμία και την εμπειρία του οδηγού δεν είχαμε τα χειρότερα.
Την ίδια ώρα που μας ζητούν τα πάντα χωρίς να προσφέρουν τίποτα, που απαιτούν επαγγελματισμό χωρίς να παρέχουν ούτε τα βασικά, που μας κατηγορούν συλλήβδην χωρίς να τους ενδιαφέρει σε τι συνθήκες υπηρετούμε, εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εδώ και τώρα να εφοδιάσουν τους αστυνομικούς με τα απαραίτητα και προβλεπόμενα υλικά, ειδάλλως δεν δικαιούνται να απαιτούν. Από επικοινωνίες της Ένωσής μας με τους αρμόδιους για το θέμα των σε εξοπλισμών, έχουμε λάβει την διαβεβαίωση ότι εντός του νέου έτους 2020, κάποια ζητήματα που χρονίζουν θα επιλυθούν.
Εμείς από την πλευρά μας ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, είμαστε υποχρεωμένοι να αναδεικνύουμε κάθε τέτοιο συμβάν, να καταγγέλλουμε κάθε παράλειψη της Ηγεσίας και να δηλώσουμε προς όλους ότι αυτή η κατάσταση είναι απόρροια της αδιαφορίας ετών, της οποίας όλοι οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμα…
Κλείνοντας, θέλουμε να ρωτήσουμε εκείνους που ανερυθρίαστα μιλούν για μπαχαλάκηδες του Κράτους, τόσα χρόνια που είχαν την ευθύνη για τούτο εδώ το «μπάχαλο», ποιές ακριβώς ήταν οι ενέργειές τους;;;
»

Share.

Comments are closed.