Οργή στο ΚΙΝΑΛ για τον Πάνο Σκουρλέτη που αποκάλεσε τον Παπανδρέου τοξικό πρόσωπο

0

Με μια οργισμένη ανακοίνωση αντέδρασε το ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη που έκανε χθες το πρωί στον ΣΚΑΙ, όπου χαρακτήρισε τοξικό πρόσωπο τον Γιώργο Παπανδρέου επειδή υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο.
Στις ίδιες δηλώσεις ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Παπανδρέου για υποψήφιο Πρόεδρο ενώ επέμεινε στην υποψηφιότητα Προκόπη Παυλόπουλου, εφόσον βέβαια και εκείνος επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του.
Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
«Τοξικοί είναι αυτοί που συνευρέθηκαν με την Χρυσή Αυγή στις πλατείες των αγανακτισμένων.

Τοξικοί είναι αυτοί που αφού έφεραν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και στο τρίτο εξοντωτικό μνημόνιο, συγκυβέρνησαν για χρόνια με τους υπεύθυνους της κρίσης, δηλαδή την Καραμανλική δεξιά μα και με την ακροδεξιά του Καμμένου.
Αλλά από σκουρ-λ-ιασμένα μυαλά δεν περιμέναμε και τίποτα σοβαρό.»

Ο Σκουρλέτης χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «τοξικό πρόσωπο»
Σχολιάζοντας την ονοματολογία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, χρησιμοποίησε οξύτατες εκφράσεις για τον Γιώργο Παπανδρέου έκαναν μεγάλη εντύπωση.
Τι είπε ο Πανος Σκουρλέτης:
«Για να πάμε στην αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, πρέπει πρώτα να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος» ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης .
«Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο πρόσωπο;» πρόσθεσε.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποδειχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Share.

Comments are closed.