Τηλεοπτικός τσακωμός στον αέρα  Ραγκούση – Παπαδάκη [Βίντεο]

0

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης είχε κληθεί να κάνει  τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η παρέμβαση κατέληξε σε τσακωμό μεταξύ των δύο, με τον παρουσιαστή να κατηγορεί τον βουλευτή ότι δεν δέχεται διάλογο.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ραγκούσης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα το πρωί, για να μιλήσει για τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας στις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι και τη χρήση πλαστικών σφαιρών.
Στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και ο Σπύρος Κρικέτος, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττική.
Ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι δεν θα συνομιλήσει με τον κ. Κρικέτο ούτε με κάποιον άλλο καλεσμένο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαδάκη.
Απότέλεσμα ήταν να υπάρξει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δ΄θο, η οποία κατέληξε με τον τερματισμό της τηλεφωνικής παρέμβασης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδάκης τόνισε ότι ο ίδιος και το επιτελείο του είναι αρμόδιοι να καθορίσουν ποιος θα έρθει στην εκπομπή. «Εδώ το αφεντικό είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καθορίσει ποιος θα έρθει στην εκπομπή», είπε ο κ. Παπαδάκης.
Μάλιστα, στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολιάζοντας τη στάση του κ. Ραγκούση είπε ότι εμφανίστηκε σε εκπομπή άλλου καναλιού κι εκεί δέχτηκε να κάνει διάλογο με εκπροσώπους της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Share.

Comments are closed.