Κεγκέρογλου και Λιακούλη του ΚΙΝΑΛ συνδέουν τον Παπαγγελόπουλο με την υπόθεση του «Noor 1»

0

Στο στόχαστρο του Κινήματος Αλλαγής, βρίσκεται ξανά ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με δύο βουλευτές του να καταγγέλλουν εμπλοκή του στην υπόθεση Noor 1.
Στο πλαίσιο της Προανακριτικής Επιτροπής για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που μετέχουν σε αυτή, Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη, κατέθεσαν αίτημα, ζητώντας να φτάσουν στα χέρια των μελών της καταθέσεις που τον αφορούν.
Σημειώνουν επί λέξει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως Noor 1». Εξηγούν, δε, ότι «πληροφορούμαστε ότι κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η επιτροπή της Βουλής».
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το αίτημα των δύο βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, έγινε τελικά δεκτό κατά πλειοψηφία. Ειδικότερα, υπέρ τάχθηκαν τα μέλη της Επιτροπής που ανήκουν στη ΝΔ και αυτά που ανήκουν στην Ελληνική Λύση. Κατά ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην Επιτροπή, ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε, ζητώντας το αίτημα να γίνει πιο συγκεκριμένο.
Εκείνο που απομένει είναι να διευκρινιστεί αν τελικά, υπάρχουν τέτοια στοιχεία που εμπλέκουν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στην περίπτωση που υπάρχουν και κατατεθούν στην Επιτροπή, να εξεταστεί σε τι ακριβώς αναφέρονται και πώς μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα που ήδη διεξάγεται. Μία τέτοια εξέλιξη, πάντως, θα περίπλεκε περαιτέρω την όλη υπόθεση…

Share.

Comments are closed.